Író leszek? Meglehet. Jelenleg olvasó vagyok.

Vettem egy könyvet. Kezdő íróknak készült tankönyv. Képek nincsenek benne, viszont izgalmas feladatok annál inkább. Azért készítem ezt a blogot, hogy a feladatok megoldása - az én megoldásaim - olvashatóak legyenek. Hiszen olvasók nélkül író sem lehetek. Pedig szeretnék az lenni.

Író leszek! - Feladatok

Pillanatpróza

Az időbeosztásomon kellene dolgozom és találnom öt olyan órát a héten, amikor csak az írással foglalkozom. Ennek öt külön alkalomnak kellene lennie, s mindegyiknek legalább egy órásnak...

 

Ezt a feladatot a jövő hétre halasztom. Ezen a héten az írásról gondolkozom és kevesebbet írok valójában. A regényem témája annyira bennem van, hogy tegnap este nevet kaptak a főszereplők. A női főszereplő Lara lett, a két férfi pedig Paul és Chris. Vagyis inkább Kristóf. Persze a Chris jobban illik majd a fellengzős személyiségéhez.

Címkék: írói ötlet; amatőr írás;

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bewriter.blog.hu/api/trackback/id/tr453206299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LtGlove 2011.11.12. 12:47:52

Igazából lehet Kristóf, de ő csak Chris-nek szereti hívni magán.
süti beállítások módosítása