Író leszek? Meglehet. Jelenleg olvasó vagyok.

Vettem egy könyvet. Kezdő íróknak készült tankönyv. Képek nincsenek benne, viszont izgalmas feladatok annál inkább. Azért készítem ezt a blogot, hogy a feladatok megoldása - az én megoldásaim - olvashatóak legyenek. Hiszen olvasók nélkül író sem lehetek. Pedig szeretnék az lenni.

Író leszek! - Feladatok

Pillanatpróza

Napok. Mondhatni lassan hetek óta keresem, gyűjtöm, jegyzetelem a témákat. Vajon miből lehetne egy történet? Vajon miről írnék a legszívesebben?

 

Egyetlen történet kavarog bennem. Egyetlen mese. A címe: Kavargó. Ki akarom írni magamból. Ha kiírom, akkor talán könnyebb lesz. Talán a gondolataim nem kavarognak oly sokat. Egy fiatal nőről szól, aki egy viharos szerelemből próbál kigyógyulni. A szerelem viszont rabul ejtette a lelkét. A teste már elhagyta és az esze is tudja, hogy ez a legjobb döntés. A lelke viszont nem hagyja nyugodni és a gondolatai visszatérnek szerelméhez.

 

Mi lesz a vége? Még magam sem tudom. Lehet drámai és lehet holivúdi is. Ma inkább a boldog végre szavaznék. Viszont azt hiszem itt az ideje egy újabb fejezetet olvasnom a könyvből.

 

"A testem megcsalt, az eszem elhagyott Téged. A lelkem viszont a Tiéd. Úgy tűnik örökre."

Címkék: kezdő írók kézikönyve; pillanatpróza; írói ötlet;

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bewriter.blog.hu/api/trackback/id/tr223202044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása